Новини проекту
Новий навчальний рік!
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Новий рік

Дата: 26 грудня 2019 о 07:47, Оновлено 28 грудня 2019 о 08:32
274 перегляда

Скоро Новий 2020 рік повністю вступить в свої права. Наближення Нового року – це не просто переддень нових 12 місяців. Усе набагато складніше: це – ворота, які ведуть в нове, ні з чим незрівнянне життя, сповнене тих самих чудес, в які ми ще віримо.

Скоро Новий 2020 рік повністю вступить в свої права. Проте Дід Мороз зі Снігуркою та почетом гарних друзів вже  завітали  до  Сахновецької школи з оберемком світлих надій, щирих посмішок та оригінальних подарунків.   До них приєдналися й наші давні друзі з Енселко Агро з  солодкими смаколиками та величезним мішком картоплі та спеціалізований кар’єр.  Дякуємо вам за турботу та співпрацю. Щиро вітаємо з Новим роком, з новими починаннями й новими успіхами. Бажаю новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівних історій і яскравих, веселих моментів. Нехай Новий рік подарує світлу надію і великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя! 

Наближення Нового року – це не просто переддень нових 12 місяців. Усе набагато складніше: це – ворота, які ведуть в нове, ні з чим незрівнянне життя, сповнене тих самих чудес, в які ми ще віримо. Надзвичайно радісним Новий рік є саме для дітей, бо розпочинаються канікули, а це час для розваг та пустощів. Дід Мороз зі Снігуркою та почетом гарних друзів вже   завітали  до  Сахновецької школи з оберемком світлих надій, щирих посмішок та оригінальних подарунків.  В розпалі веселі новорічні ранки, завершено розучування віршів, пісень та написання листів до святого Миколая й Діда Мороза. Школа наповненна ароматом хвої. Зимова красуня ялинка виблискує  у яскравих скляних кульках та вогниках гірлянд, веселі аніматори, цукерки, різноманітні солодощі та жовтогарячі мандарини. В народі кажуть: "Як Новий рік зустрінеш, так його й проведеш". В нас є надія, що 2020 рік буде успішним й багатим на гарні події, бо ми провели його у колі наших вірних друзів.

 19 грудня до школи прийшли наші шановані односелиці Цимбалюк Л.М. та Семенюк М.Л. з гарними псалмами, а представник Старокостянтинівського спецкар'єру Орєхова В.М. передала солодкі дарунки для всього колективу школи.

На новорічні ранки початкової школи завітали запальні аніматори, роботу яких профінансувала Сахновецька сільська рада. До них приєдналися й наші давні друзі з Енселко Агро з солодкими смаколиками та величезним мішком картоплі на 800 кг для шкільної їдальні  (за рахунок соціальної угоди «Кернел» - Сахновецька сільска рада).

На новорічні святкування учнів 5-11 класів відвідала сільський голова Яснюк А.І. теж не з пустими руками – передала щомісячну стипендію нашим відмінникам.

Завершальним акордом новорічно-різдвяних святкувань стала зустріч з Християнською Місією з Німеччини, яка поділилася з нами радістю народження Ісуса Христа.

Веселі дзвіночки різдвяних колядок і щедрівок наповнили серце радістю та  подарували добру надію! В 2020 році  колектив школи з новими силами та щасливими відчуттями будуть прагнути досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії.

Заступник директора школи з НВР Смірнова І.О.

     

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.