Новини проекту
Новий навчальний рік!
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Відлуння осінніх мелодій шкільного дзвоника Сахновецької ЗОШ

Дата: 6 листопада 2019 о 11:10, Оновлено 6 листопада 2019 о 11:21
245 переглядів

День Знань — особлива подія. Для 16 малюків , що сіли за шкільну парту в нашій школі все відбувалось вперше — перший клас, перша вчителька, букварик, перші шкільні будні.

Ось і промайнуло свято, проте відгук його залишився у нашій пам’яті. Сахновецька ЗОШ І-ІІІ ступенів,  2 вересня 2019 року, 25 хвилин на дев’яту,  школа ще дрімає після літньої «сплячки», але через декілька хвилин все зміниться: школа оживе, наповниться дитячим гомоном і  сміхом. Ось на шкільному ганку  збирається шкільна родина на загальносільське  свято! Кого тут тільки немає: школярики і вчителі, їхні родичі від прабабусів до немовлят. Усі в очікуванні дійства. Ось і почалася шкільна феєрія. Висипалась на шкільний майданчик купка гарячих запальничок – танцюристів та захопила всіх веселим таночком. На подвір’ї  з’являються головні герої свята знань – трішки розгублені першокласники. Під своє крило їх беруть впевнені і надзвичайно вишукані сьогодні учні 11 класу. Разом вони кружляють у лірично-романтичному танці, який до сліз розчулив усіх присутніх.

Наступає головна мить свята – шкільний дзвоник сповіщає про початок нового навчального року! Дирекція школи переходить до нагородження учнів за високі досягнення в навчанні Похвальними листами. До церемонії долучається голова сільської ради Яснюк Алла Іванівна і сповіщає, що започатковується нова традиція: стипендія від сільської громади для відмінників та нагородження туристичною поїздкою за підсумками року найдружнішого, найкреативнішого класу. Ця звістка викликає підтримку присутніх.

День Знань — особлива подія.  Для  16 малюків , що сіли за шкільну парту в нашій школі все відбувалось вперше — перший клас, перша вчителька, букварик, перші шкільні будні.

Шістнадцять первачків отримують подарунки від компанії  «Кернел» — «ЕнселкоАгро».  Це важкенькі рюкзаки з канцелярським приладдям. До набору увійшло все необхідне для забезпечення якісного навчання: альбоми, пенал, олівці, набір для аплікацій, пластилін, фарби тощо. З року в рік кернелівці презентують подарунки першокласникам та школам.  Допомагають поліпшувати матеріальну базу школи та забезпечення її життєдіяльності місцеві господарства: гранкар’єр та ФГ «Бізон». Батьки вдячні благодійникам, бо  в сьогоднішній непростій економічній ситуації, коли доходи сільських родин невисокі, така підтримка є вагомою та потрібною. Завершується офіційна частина, а свято продовжується…

 Молодші школярі різнобарвною крейдою малюють на асфальті свою ДИТЯЧУ МРІЮ, учні 5-9 класів вирушають у захоплюючий квест в пошуках ключа від Країни Знань. Що ми тільки не робили! Математична задача допомогла згадати дату започаткування Дня Знань в Україні, з літер склали чи не найголовніше слово в державотворенні країни – НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, намагалися зварити український борщ, складали букет з лікарських рослин, уявно подорожували мапою України, здійснили екскурс у минуле нашої держави,  розшифровували QR- коди, вгадували пісні сучасних українських виконавців, малювали чарівні українські краєвиди.

  Апофеозом свята стало створення стіни Дружби. Учасниками дійства стали всі: школярики і вчителі, батьки і громадськість. Чого тільки варті синьо-жовті рукостискання сільського голови Яснюк А.І.  та відбитки долоньок першачків!   

Порадували учасників квесту  й подарунки від  сільського голови – світловідбиваючі  смайлики й від завуча школи – патріотичні наліпки та чарівні щасливі ручки. Свято викликало безліч найприємніших емоцій.  Ми відчули, що є велика дружня шкільна родина! У єдності наша сила!

Мабуть, свято не було б таким яскраво захоплюючим,  якби не ініціатива, матеріальна підтримка та власна участь голови Сахновецької сільської ради,  Яснюк А. І..

Старт нового навчального 2019-2020 виявився дуже вдалим та веселим для  усіх учасників навчального процесу. Ми в віримо, що рік  буде творчим, продуктивним, цікавим та успішним як для вчителів, так і для батьків та школярів. Бажаємо натхнення, радості від навчання, яскравих вражень та підкорення нових вершин!  Дякуємо  за співпрацю!

Члени гуртка «Журналістика»

 Сахновецької ЗОШ І-ІІІ ступенів,

керівник Смірнова І.О.

 

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.